Om oss

Personal

Saga Davari Leg. tandläkare

Saga tog sin tandläkarexamen 2005 i Malmö.Hon och Niclas är grundarna till Tandvård och Skönhet.Saga brinner för estetiska behandlingar inom både tandvård och skönhet. Hon bestämde sig tidigt att bli tandläkare och har utbildat sig vidare inom estetiska injektionsbehandlingar. Visionen är att utveckla kliniken med fler och varierande behandlingar inom både tandvård och skönhet, där fler med liknande passion arbetar med samma målsättning: Bästa möjliga tandvård och skönhetsvård med patienten i centrum.

Hans-Bertil Berglund Leg. tandläkare

Många av er känner nog igen Hans-Bertil, eftersom
han har många års erfarenhet som tandläkare och chef inom tandvården. Enligt Saga är han
klinikens ”gudfar” eftersom han är så genuin och har en passion att lära ut sin visdom och kunskaper till alla yngre som arbetar med honom.
Hans-Bertil har under alla sina år som tandläkare varit mycket populär hos sina kollegor och patienter. Han har stor erfarenhet inom allmäntandvård och
protetik, och älskar att diskutera livet utanför kliniken med sina patienter.

Edit Fogas Tandsköterska

Edit har arbetat med både Saga och Hans-Bertil tidigare, och har många års erfarenhet inom tandvården. Är lugn, passionerad och mångsidig, och är helt enkelt allt i ett! Hon och Saga har en lång vänskap, och hon var ett självklart och perfekt val för en sådan modern klinik, som behöver kreativitet och en lojal anställd. Edit är mycket omtänksam och proffsig i sitt jobb, och hon får patienterna att känna trygghet.

Niclas Johansson VD, administratör
Niclas är den andra grundaren till Tandvård och Skönhet. Hans intresse inom den verksamheten ökade i samband att han träffade sambon Saga. Vid sidan av detta jobb arbetar han även som maskiningenjör i ett annat företag. Han är nästan alltid lugn och sansad, och företagets spindel i nätet.